Комерцијалист

 • Објавен пред 7 месеци
 • ПРИМА ГУСТО
 • Активен до 19.01.2022
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Штип

ПРИМА ГУСТО ДОО ( производство и трговија на производи од месо, замрзнати производи од тесто, и пијалоци) има потреба од комерцијалист за реон ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА. 

Потребни квалификации:

 • ССС / ВСС
 • Претходно работно искуство во комерција
 • Работно знаење на компјутери (Ms Office, Internet)
 • Возачка дозвола Б-категорија – активен возач

Одговорности и задачи:

 • Следење и реализација на зададен таргет план и рута на посета на објекти
 • Пронаогање на нови купувачи
 • Позиционирање и грижа за производите во продажните објекти,
 • Развивање и одржување на односите со клиенти,
 • Грижа за пласман на производите, се со цел за подобрување на нивна продажба.
 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата
 • Одговорен за собирање и анализа на податоци од продажните места

Квалификации и вештини

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамична, иницијативна и насочена кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен

Напомена:

 • Работниот однос се заснова со полно работно време
 • Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, мотивациското писмо како и Работна Биографија (CV) да достават на македонски  јазик на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]  

  Само избраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »