Комерцијалист

За компанијата: ЈОКИ на Македонскиот пазар постои од 1999 година и е компанија која се занимава со трговија на големо и мало и монтажа на опрема за централно греење, климатизација, соларна енергија и водовод. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 11 месеци
 • ЈОКИ ДООЕЛ
 • Активен до 31.01.2023
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 022581800
 • Веб: joki.mk/
 • Facebook: jokidooel

ЈОКИ ДООЕЛ објавува оглас за: КОМЕРЦИЈАЛИСТ за продажба на опрема за централно греење, климатизација, соларна енергија и водовод
 

✔Одговорности и задачи: 
- Планирање и организирање на продажни активности; 
- Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата;
- Познавање и постојано следење на техничките карактеристики на производите;
- Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти;
- Изработка на потребна документација; 
- Способност за индивидуална и тимска работа;

Квалификации:

 • Минимум CCC, ВСС Машински или Економски факултет ќе се смета за предност,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.
 • Познавање на работа со компјутери.
 • Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач) 

Што нудиме:
- Почетна основна нето плата од 32.000 денари + бонуси за успешна продажба
- Можност за доусовршување и дообразување
- Мотивирачка работна средина

➡Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови и сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават по е-маил:
-кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат
-најдоцна до 20.01.2023 год. на: e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »