Safety - Logbook Support

  • Објавен пред 4 месеци
  • Магнум Транспорт
  • Активен до 13.08.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Американска транспортна компанија Магнум Транспорт има потреба од следната работна позиција:
 

Safety - Logbook Support

Потребни Квалификации:

  • Со или без работно искуство
  • Потребни е одлично познавање на англиски јазик и солидни комуникативни особини
  • Познавање на алатките од MS Office (Word, Excel) и веб апликации (Gmail, Gmaps, Gdrive)


Работно време од Понеделник до Петок од 14:00ч. до 23:30ч. со можност за прилагодување на работното време.

Аплицирање директно на емаил: magnumtransport19@gmail.com

КЛИКНИ