Супервизор

За компанијата: Во 1993 година, Благој Панов, со претприемничка идеа за тоа време, основа компанија која го означи почетокот на една нова епоха во чистењето и одржувањето на различни типови на објекти. Идеја која им овозможува... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Бапал
 • Активен до 21.06.2024
 • Позиција: Менаџер/Директор
 • Локација: Скопје
 • Веб: bapal.com.mk/
 • Facebook: bapal.higiena

Активни огласи од Бапал:

Молери - обезбедувач

Супервизор за во ТИРЗ Зона

Работни задачи:

 • Контрола на работни обврски,
 • Распоредување на работници по објекти,
 • Контрола и координација на активностите,
 • Водење евиденција на вработените,
 • Контрола на потрошен материјал,
 • Подготовка на евидентни листи.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »