Мајстор книговезец во офсет печатница

  • Објавен пред една недела
  • PROPOINT DOOEL
  • Активен до 27.02.2024
  • Позиција: Општ работник
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.propoint.com.mk

ПРОПОИНТ ДООЕЛ Скопје има потреба од вработување лица на работно место – МАЈСТОР КНИГОВЕЗЕЦ ВО ОФСЕТ ПЕЧАТНИЦА 

Општи услови за засновање работен однос:

  • Минимум ССС.
  • Со работно искуство.

Опис на работата:

  • Работа во книговезница во офсет печатница.

* Потребни се и машки и женски лица.

Сите заинтересирани, своите апликации можат да ги достават на

e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »