Тим Електро Плус: Магационер/дистрибутер

Магационер/дистрибутер

 

 

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

ТИМ ЕЛЕКТРО ПЛУС, фирма  за големопродажба на електроматеријали  има потреба од:

1.Магациски работник со потребни кавалификации:

Минимум ССС

 

  • Возачка дозвола, Б категорија задолжително, Ц пожелно;
  • Најмалку 1 година претходно работно искуство во магацин;
  • Искуство во работење со електроматеријали;
  • Самоиницијативност, лојалност, посветеност;
  • Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

 

Нудиме:

 

  • Атрактивна и динамична работа 
  • Oдлична работна атмосфера
  • Плата која расте заедно со професионалиот развој

            Сите заинтересирани кандидати да се јават на тел. број 077-552260 или да достават CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »