ПИЦА ХАУС ВРАБОТУВА

 • Објавен пред 2 недели
 • kum kom doo , Pizza House(podruznica)
 • Активен до 03.07.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Пица Хаус е компанија која својот успех го базира на тимската работа. Поради зголемен обем на работа и вработуваме кандидати за следната работна позиција:

 

Координатор на нарачки: 2 извршители

Опис: Прием и наплата на нарачки и координација со доставувачи

Работно време во две смени 08.00-15.00 ; 15.00-23.00 часот 

6 дена во неделата

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство (претходно работно искуство ќе се смета за предност),
 • Високо ниво на креативност.
 • Сериозност во работата

 

Личен профил:

 • Организираност и одговорност,
 • Самоиницијативност и енергичност,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за работа под притисок 

 

Бидете дел од тимот на Пица Хаус - Скопје

Сите заинтересирани кандидати ги покануваме да пратат лична биографија (CV) на: pizzahouse.centar@gmail.com или да се јават на телефонскиот број: 078/818-135

Предност при селекцијата ке имаат кандидатите кои доставиле CV и кои имаат потреба од работа на подолг период, сите селектирани и повикани на разговор ќе имаат можност на 15 дневна платена обука за работното место кое го нудиме.

 

КЛИКНИ