FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Продавач(ка) на санитарија

  • Објавен пред една недела
  • Санмарти ДОО
  • Активен до 22.03.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Санмарти ДОО:

Возач-дистрибутер

(преземи го огласот во Word)

За потребите на продажниот  салон  Санмарти-Визбегово на ул.Јадранска Магистрала бр.133 населба Визбегово во Скопје, компанијата Санмарти Доо Тетово има потреба од вработување на 1 (едно) квалификувано лице на работно место Продавачка.

Предност при разгледување на апликациите ќе имаат лица со претходно работно искуство. Воедно, пожелно е лицето да биде со постојано место на живеење во Скопје.

КЛИКНИ