Продавачки

  • Објавен пред 9 месеци
  • ДОО ИНТЕРФАНТАЗИЈА
  • Активен до 13.02.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Inter Fantasy има потреба од:

 

Продавачки за работа во изложбен салон, со седиште во Скопје, Визбегово - Качанички Пат.

 

Сите заинтересирани да не контактираат на телефонскиот број: 072-240-888 или да испратат CV на: info@interfantasy.com.mk

КЛИКНИ