возач на камиони - товарни возила

  • Објавен пред 11 месеци
  • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
  • Активен до 18.04.2018
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Струга

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

Возач на  камион   -    3 извршители

Потребни квалификации:

-        Работно искуство,

-        Средна стручна спрема.

-        Возачка дозвола „Ц“и "Е" – категорија

-        Познавање на технико механичка стручност околу возилото

-        Да учествува во постапка на дефектажа, грижа околу сервис и отстранување на дефекти на возилото

 

 

Личен Профил:

-        Флексибилнос

-        Одговорност и вредна личност

-        Организираност

-        Мотивираност и превземање на иницијатива

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

vrabotuvanje@zikol.com.mk  контакт телефон 071 23 88 79

КЛИКНИ