Се бара возач дистрибутер

  • Објавен пред 5 месеци
  • Центропром ДОО
  • Активен до 11.10.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Se  bara vozac distributer so B kategorija.Pratete CV na meil centroprom1990@gmail.com.

КЛИКНИ