Лица за достава

 • Објавен пред 5 месеци
 • Деспот Груп ДООЕЛ
 • Активен до 18.06.2019
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Лица за достава Скопје 

 

Со цел за појачување на тимот за достава бараме мотивиранакомуникативнаотворена за тимска работа и стекнување на нови знаења и вештини во динамично работно опкружувањеза работно место: 

 

Лица за достава на внатрешни врати - Скопје 

 

Вашa одговорност 

 • Издавање и сортирање на роба 

 • Подигнување на робата од магацин 

 • Изработка на испратници 

 • Изработка на патни налози 

 • Достава на робата до локацијакраен клиент 

 • Брза и квалитетна работа 

 • Запазување на предходни дефинирани рокови 

 • Координација со останатите сектори во фирмата 

 

Ваши квалификации: 

 • Искуство во слични работни места 

 • Возачка дозвола В категоија (минимум 2 години) 

 • Познавање на MS Office 

КЛИКНИ