Магационер

Плата од 25.000 ден. до 26.000 ден.

Техно Хаус Скопје е компанија која се занимава со продажба на професионални рачни алати бургии, прибор. 

Застапници сме за повеќе европски брендови кој се присутни на македонскиот пазар повеќе од 12 години.

Техно Хаус Скопје вработува: 

МАГАЦИОНЕР – ДОСТАВУВАЧ

Доколку сте заинтересирани за оваа позиција Ве покануваме да станете дел од нашиот тим.

Опис на работно место:

 • Организација на магацинско работење
 • Прецизно водење на материјална  евиденција на стоки на залиха и нивно совесно и одговорно менаџирање. 
 • Следење на ниво на оптимални залихи на производи
 • Примање нарачки, нивно пакување, изготвување документација и дневна испорака до клиенти или курирски служби 
 • Водење евиденција на испорачана роба преку курирски служби 
 • Достава на роба низ градот Скопје и Македонија (Рачен алат бургии) припрема на комплетна патна документација
 • Работа во магацин (утовар истовар на стока пакување на роба за испорака преку курисрски служби).

Од вас очекувавме:

 • Комуникациски вештини,
 • Самоиницијативност и желба за учење
 • Флексибилност и снаодливост во работата
 • Тимска работа,
 • Искреност и доверливост

Квалификации:

 • Обавезно поседување на возачка дозвола "Б" категорија (активен возач),
 • ССС

Сите заинтересирани кандидати да го достават своето CV преку полето Аплицирај или испратете мејл со наслов „ Позиција Магационер“ на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »