Хигиеничари и Хигиеничарки

(преземи го огласот како PDF)

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, лиценцирана компанија за управување на комерцијални објекти , која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид

 

 

 

Хигиеничари и Хигиеничарки

 

 

Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следниве услови:
– Основно образование или ССС
– Со или без работно искуство

 

Опис на работното место:
Работникот за одржување на хигиена е одговорен за чистотата во објектот извршувајќи разни задолженија од областа на хигиената согласно интерните компаниски процедури и стандарди.

 

Испратете ја Вашата лична биографија-CV на нашата e-mail адреса jobs@fms.com.mk  а на апликацијата задолжително наведете ја следнава назнака „Оглас за Хигиена“.

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани

 

КЛИКНИ