Hotel Super 8 Рецепционер/ки

  • Објавен пред 3 недели
  • Хотел Супер 8
  • Активен до 26.03.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Hotel & Restaurant Super 8 има потреба од рецепционери/ки, заинтересираните кандидати треба да располагаат со англискиот јазик добро, други јазици би се сметале како предност. Заинтересираните кандидати можат да аплицираат со испаќање CV на следниот маил contact@hotelsuper8.com.mk. Contact: 02/ 3212 225 ili 02/ 3213 554

КЛИКНИ