ФИЗИОТЕРАПЕВТ

За компанијата: ЦЕНТАР ЗА ФИЗИКАЛНА И КИНЕЗИТЕРАПИЈА повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • Ласер Мед
  • Активен до 24.11.2022
  • Позиција: Медицински персонал/Негуватели
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 022466021
  • Веб: www.lasermed.com.mk
  • Facebook: lasermed10

Центар за физикална и кинезитерапија ЛАСЕР МЕД- Скопје,

вработува ФИЗИОТЕРАПЕВТ со или без работно искуство и 

овозможува едно практикантско место за ПРАКТИКАНТ - Физиотерапевт.

Заинтересираните кандидати своето CV можат да го испратат на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »