Работник во производство во графичка индустрија

  • Објавен пред 8 месеци
  • Аверс Компани
  • Активен до 26.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Оглас за за работно место Работник во производство во графичка индустрија. Предтходно искуство не е задолжително. Возачка дозвола. Вклучена обука. Повеќе информации за компанијата на www.avers.mk   

Контакт и CV на адреса: za.rabotno.mesto@gmail.com

КЛИКНИ