АГЕНТ(КА) ЗА ПРОДАЖБА во ХО-РЕ-КА

 • Објавен пред 4 месеци
 • Алма - М ДООЕЛ
 • Активен до 14.07.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Алма - М ДООЕЛ:

МАГАЦИОНЕР-Пикер

Алма – М ДООЕЛ

Качанички пат бр.65а, Скопје

www.alma-m.mk

е-пошта: vrabotuvanje@alma-m.mk

објавува ОГЛАС за следната работна

 

Позиција: АГЕНТ(КА) ЗА ПРОДАЖБА во ХО-РЕ-КА

Датум на објава: 4 Јули 2019

Рок за пријавување до: 14 Јули 2019

Број на оглас: О-НП-АП-190704-10

Сектор: Комерција – ХоРеКа (НП)

Локација / Регион: Скопје

Одговара на: Регионален менаџер за продажба

 

Работни задачи:

 • Дирекна продажба и маркетинг со почитување и спроведување на стандарди и процедури за работа на Алма-М, 
 • Грижа за производи по стандарди на компанијата,
 • Грижа за купувачи на дадениот регион,
 • Следење и известување за активности на пазарот,
 • Грижа за наплата на побарувања,
 • Поддржува и гради тимски дух и решава проблеми во интерес на работењето,
 • и други работи по опис на работно место.

 

Потребни квалификации и вештини:

 • Минимум завршено средно образование, 
 • Флексибилност за работа на терен,
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти,
 • Професионално однесување,
 • Организиран/а и аналитичен/а,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Позитивен однос кон промени,
 • Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет),
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија,
 • Познавање на назначениот регион,
 • Пожелно е познавање на англиски јазик.

 

Потребно искуство и услови:

 • Претходно работно искуство не е потребно,

 

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-пошта: vrabotuvanje@alma-m.mk со задолжителна назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката.

 

Напомена:

 • Работниот однос се заснова на определено време од 3 месеци, период на докажување на способности, со можност за продолжување.
 • САМО кандидат(к)ите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката, НЕМА да бидат разгледани!
 • Дневно работно време е претпладне, од 08.00 до 16.00 часот, од понеделник до петок.
 • Паричниот износ на почетната нето плата за огласеното работно место изнесува 18.000,00 денари во првите 3 месеци, која понатаму ќе биде зголемена за додаток за работна успешност.
 • Рок во кој ќе се изврши изборот – доколку на огласов се пријават до 200 кандидати, изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати, изборот се врши во рок од 90 дена и над 500 кандидати, изборот се врши во рок од 120 дена, по истекот на рокот за пријавување.
 • Ве молиме без телефонски јавувања.

 

 

АЛМА-М ДООЕЛ Скопје е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

КЛИКНИ