Продавач/ка

 • Објавен пред 9 месеци
 • АДИНГ
 • Активен до 28.03.2023
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 022034840
 • Веб: www.ading.com.mk/

АДИНГ АД Скопје, има потреба од проширување на продажниот тим во продажниот салон АДИНГ Маркет 1 (нас.Ѓорче Петров) со еден извршител на позиција:

ПРОДАВАЧ

КОИ КВАЛИФИКАЦИИ И ВЕШТИНИ ВИ СЕ ПОТРЕБНИ:

 • Да сте прилагодливи и способни за работа во тим.
 • Да сте динамични, ведри и да имате добра комуникација.
 • Организирани, исполнителни и позитивни.
 • Да познавате работа со компјутер (MS Office пакет)
 • Со или без работно искуство.
 • Познавање на градежните материјали се смета за предност.

КОИ СЕ РАБОТНИТЕ ОБВРСКИ:

 • Комуникација со купувачи, презентација на производите и нивна продажба.
 • Следење на залихите во продавницата.

ШТО НУДИМЕ:

 • Вработување на определено време од 6 месеци, со можност за вработување на неопределено време и можност за напредување во службата.
 • Осигурување на полно работно време и сите бенефиции од работниот однос кои се утврдени со колективниот договор на Друштвото.
 • 40 работни часа неделно, во фер и позитивна работна атмосфера со тим кој брзо ќе ви пренесе знаење.

Доколку сте заинтересирани за наведената позиција и Вашиот профил одговара на барањето, испратете ни ја вашата биографија (CV) електронски или по пошта најдоцна до 31.03 (петок) и наведете: ОГЛАС ЗА ПРОДАВНИЦА.

Е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот]  

Пошта:  ул.Новоселски пат (1409) бр.11, Ѓорче Петров, Скопје

АДИНГ е компанија за производство и продажба на хемиски материјали за градежништвото со традиција од 1969 година.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »