Техничар лаборант или санитарен техничар

 • Објавен пред 3 недели
 • Гениццо ДООЕЛ
 • Активен до 21.09.2021
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ОГЛАС

за вработување во Друштво за произдвотство, продажба, трговија, консалтинг, превози и услуги  „GENICCO’’- Република Северна Македонија

на неопределено време со 3 месеци пробен период (2 лица)

Техничар лаборант или санитарен техничар

Во сектор ДДД-Дезинфекција, Дезинсекција и Дератизација-

(2 извршители) со или без работно искуство, Работниот однос се заснова на неопределено време со 3 месеци пробен период:

Кандидатите треба да имат:

 • Завршено средна струцна спрема- степен
 • Положен стручен испит
 • Мотивација за работа во високо конкурентна средина
 • Високо ниво на комуникациски вестини
 • Способност за тимска работа и индивидуални потенцијали
 • Способност за работа со временски рокови преку максимална ангажираност и одговорност кон дадените задачи и активности
 • Професионалност во работењто
 • Желба за учење на нови иновативни методологии со интернационални стандарти
 • Возачка дозвола= Б категорија предност
 • Познавање на Италјански јазик предност
 • Работното време флексибилно по договор смена од 08:00 – 16:00 часот, Дневното работно време е 8 часа, Работни часови неделно : 40
 • Работни денови : од понеделник до петок

Доколку сте заинтересирани и имате желба да бидете дел од успешен тим, потребната документација : Кратка биографија (CV) со вашиот телефонски контакт и емаил адреса, копија од диплома/ уверение за завршено соодветно образование испратете на [најави се за да го видиш е-маилот] и [најави се за да го видиш е-маилот]

Контакт тел : 070355419