Отворени работни позиции

Ресторан Déjà vu вработува!!

Отворени работни позиции:

Déjà vu Capitol Mall:

Готвач/ка
Пица мајстор
Шанкер/ка
Конобар/ка
Продавач/ки на сладолед

Déjà vu ul.Boemska:

Продавач/ки на сладолед

Déjà vu Gradski Park:

Продавач/ки на сладолед

Личен профил:

  • Концентрација и трпеливост према гости и колеги
  • Одлични вештини за презентации
  • Комуникациски способности
  • Тимски дух
  • Задолжителна флексибилност за работа во смени

Сите заинтересирани кандидати своето CV можат да го пратат на следнава е-маил адреса [email protected] со задолжителна ознака за која позиција се аплицира.

Телефон +38976304009

Ке бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потресен круг на селекција.