РЕФЕРЕНТ ВО СМЕТКОВОДСТВО – ПРИЛЕП

 • Објавен пред 11 месеци
 • Тритекс Трејд
 • Активен до 28.04.2019
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Прилеп

(преземи го огласот во Word)

 

 

Референт во сметководство – ПРИЛЕП

 

 

 •  Објавен на: 13.04.2019
 •  Тритекс Трејд ДОО Прилеп
 •  Активен до: 28.04.2019
 •  Позиција: Референт во сметководство
 •  Локација: Прилеп

 

Kомпанијата ТРИТЕКС ТРЕЈД од Прилеп има потреба од:

 

Економист  –  Прилеп

 

 

Kвaлификации:

 • Образование: ВСС- Економски Факултет 
 • Познавање на MS Office

 

Опис на работни задачи:

 

 • Книжење на влезни фактури;
 • Контирање;
 • Книжење на благајна.

 

Работно искуство: Кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.

 

 

Други квалификации:

 

 • Возачка дозвола B категорија

 

 

Вашите професионални биографии, испратете ги на следниот маил: hr@triteks.com со назнака - Референт во сметководство

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.

 

КЛИКНИ