Агент за продажба / Телемаркетинг агент

За компанијата: 15 years of experience you can trust. Custom software development and web oriented business solutions is our core business at xSoft. Having 15 years of experience serving clients worldwide, we can effectively... повеќе за компанијата »

ТЕЛЕМАРКЕТИНГ АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Компанијата Икс Софт (xsoft.mk) има потреба од проширување на тимот. Потребен е нов вработен кој ќе работи на продажба на веб-сајтови од Вебстриан платформата (www.webstrian.mk). 

 

Потребни квалификации:

  •  Поседување на продажни вештини,
  •  Познавања од областа на интернет технологиите,
  •  Познавање на англиски јазик,
  •  Одлични комуникациски вештини,
  •  ​Искуство во продажба од областа на софтверските технологии ќе се смета за предност.

Опис на работно место:

  •  Продажба на веб-сајтови од Вебстриан платформата,
  •  Планирање и организирање на продажни активности,
  •  Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата,
  •  Изготовка на понуди, фактури и останати активности поврзани со продажбата
  •  Развивање и одржување на односите со клиентите, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти.

Сите заинтересирани можат да ги достават своите CV-ија на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »