Собар/ка во Бест Вестерн Хотел „Турист“ Скопје

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Бест Вестерн Хотел „Турист“ Скопје има потреба од 

Собар/ки

Потребни квалификации:

  • Претходно искуство ќе се смета за предност,
  • Посветеност, мотивираност, иницијативност.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »