Digital Trade Assistant (AL)

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 5 дена
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 06.08.2021
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ПАВ МОТИВИ за свој клиент, реномирана меѓународна компанија бара:

Digital Trade Assistant (AL)

Потребни квалификации:

 • Високо образование
 • Желба да се биде дел од интернационална компанија и да се работи во креативна и динамична средина
 • Активно познавање (користење) на албански јазик
 • Активно познавање (користење) на англиски јазик
 • Напредно познавање на Microsoft Office пакетот (Word, Excel, Power Point и Outlook)
 • Претходно работно искуство со дигитален маркетинг ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство со CRM системи ќе се смета за предност
 • Одлични организациски и комуникациски вештини
 • Посветеност за исполнување на таргети
 • Способност за работа во тим

Работни задачи и одговорности:

 • Оперативна и административна поддршка на тимот задолжен за креирање на дигитални трејд активности.
 • Телефонска  и писмена комуникација со купувачи/корисници на дигиталната трејд платформа
 • Изработка на дневни, неделни и месечни извештаи
 • Планирање и креирање на различни дигитални трејд активности во зависност од активната трејд програма
 • Активно учество во креирање на месечните медиа планови
 • Едукација и соработка со тимот за продажба за успешно спроведување на дигиталната трејд програма на соодветните територии.

Ние ви нудиме:

 • Работа во динамична и развојна средина
 • Можност за развивање и континуирано персонално усовршување
 • Работно време 09:00ч - 17:00ч, (понеделник до петок)

Ги молиме сите заинтересирани кандидати да аплицираат по електронска пошта на: [email protected] најдоцна до 06.08.2021 година.

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.