Електротехничари

  • Објавен на 2.2018
  • С.Е.М.Т ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 13.02.2018
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

С.Е.М.Т ДООЕЛ Скопје има потреба од:

 

Електротехничари без работно искуство. 

 

Сите заинтересирани може да ја испратат својата биографија преку копчето „Аплицирај“.

КЛИКНИ