Персонал за работа

  • Објавен пред една недела
  • МАКОИЛ ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 28.05.2024
  • Позиција: Возач/Управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од МАКОИЛ ДООЕЛ Скопје:

Сметководител

Слободни работни места во МАКОИЛ

1.Книговодител со лиценца и без лиценца

2.Возач со ADR со положено Е или Ц категорија

3.Касиер/ка за работа во маркет на бензинска пумпа

4. Продавач на бензинска пумпа

5. Општ работник

6. Хигиеничарка

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »