Дистрибутер

 • Објавен пред 2 месеци
 • Klever-Mk
 • Активен до 01.07.2019
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Klever-Mk:

Дистрибутер/магационер

  Потребни квалификации:

 • задолжително возачка дозвола - Б категорија
 • возраст до 40 години

Очекувани вештини и способности:

 • одговорна и чесна личност
 • способност за работа под притисок и кратки рокови
 • способност за тимска работа

  Одговорност и задачи:

 • навремена и точна достава на робата 
 • слични работи по налог на претпоставен
 • грижа за исправноста и хигиента на возилото

 

КЛИКНИ