Неговател/ка

За компанијата: ПУСЗ Вера (дом за стари лица) основана во 2012 година. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • ПУСЗ ВЕРА
  • Активен до 07.05.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Имаме потреба од вработување на неговател/ка во дом за стари лица во Карпош 4. За подетални информации јавете се на 078/434-167 и 078/434-040, или пак оставете податоци на [email protected]