Продавач

 • Објавен пред 11 месеци
 • Arthur's
 • Активен до 13.01.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Артурс го проширува тимот и има потреба од вработување продажни асистенти во своите продавници во Скопје.

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Искуство во продажба ќе се смета за предност
 • Познавање на работа со компјутер
 • Познавање на англиски или друг јазик ќе се смета за предност

Способности и вештини:

 • Изразени комуникациски способности
 • Поседување вештини за продажба
 • Подготвеност за тимска работа
 • Позитивен и професионален однос кон работата

Што нудиме:

 • Одлични работни услови за работа
 • Навремена и редовна исплата
 • Редовно вработување
 • Мотивирање на вработените со месечни бонуси

Аплицирајте со вашето CV на меил info@arthurs.com.mk

КЛИКНИ