Архитект

Плата од 55.000 ден.

За компанијата: Од своето основање во 1993 година, бирото за дизајн и инженерство „ИВАНОВ инженеринг“ работеше на низа важни објекти во рамките на својата деловна гранка - архитектонски дизајн и конструкција на згради.... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Иванов Инженеринг:

Градежен Инженер

(преземи го огласот како слика)

Иванов Инженеринг има потреба од вработување на  АРХИТЕКТ 

Потребни квалификации:

  • Работно искуство над 10-15 години во областа на проектирањето  (над 15 години работно искуство ќе се смета за предност)
  • Задолжително е одлично познавање и активно работење во AutoCAD
  • Познавање на Англиски јазик, (ќе се смета за предност);
  • Возачка дозвола Б категорија (ќе се смета за предност)

Доколку сакате да бидете дел од нашиот креативен тим и да работите во компанија со долга традиција во проектирањето и планирањето, доставете ни го вашето CV и портфолио на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака „оглас за  архитект  “ најдоцна до 30.12.2023 год.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »