Стоматолошка сестра

Се бара сестра за работа во стоматолошка ординација која има:

 • Завршено средно образование,
 • Познава работа со компјутери.
   

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО 

 • Асистирање во стоматолошка ординација,
 • Стерилизација на инструменти,
 • Прием на пациенти.

 

ПОТРЕБНИ ОСОБИНИ 

 • Комуникативност,
 • Одговорност, 
 • Умешност

 

ПОВОЛНОСТИ 

 • Редовен работен однос, 
 • Редовни примања.
   

Пријавувањето се врши исклучиво со испраќање на CV со фотографија на следниот mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »