РЕЦЕПЦИОНЕР/КА

 • Објавен пред 4 месеци
 • Вила Михаела
 • Активен до 14.08.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Vila Mihaela - ново изградена, модерна, и удобна вила има потреба од ново вработен персонал на работната позиција: РЕЦЕПЦИОНЕР/КА
 

Потребни квалификации:

 • ССС Минимум завршено средно образование (високо образование се смета за предност)
 • Познавање на работа со компјутер - Microsoft Office (Word, Excel, Outlook)
 • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета како предност
 • Претходно искуство во хотелиерство, туризам и соодветни препораки ќе се сметаат за предност
 • Одлично познавање на Англиски јазик (познавање на друг дополнителен јазик ќе се смета за преднст)

Опис на работна позиција:

 • Работа во две смени
 • Организација и евидентирање на разервации и гости
 • Давaње потребни информации за апартманите и услугите на гостите
 • Координација со колеги (рецепција и Housekeeping)
 • Љубезен и професионален однос кон гостите
 • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи и реализација на истите 

Профил на личност:

 • Одлични комуникациски и организациски способности 
 • Пријатен и уреден професионален изглед и однесување
 • Одговорна, лојална и трпелива личност 
 • Позитивен став и љубезност
 • Способност за тимска и самостојна работа 

Сите заинтересирани можат да пратат своите апликации и кратка биографија (CV) на: info@vilamihaela.com

или јавете се на броевите 078 423193 или 070 975616.

Во вашето резиме (CV) треба да го пишува и вашиот телефонски број за да можеме да ве контактираме за интервју.

Напомена: Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани и повикани на интервју.

Рок за пријавување: 31.08.2019

Vila Mihaela - Адреса: Жан Жорев 202 Хиподром, Скопје

 

КЛИКНИ