Програмер

 • Објавен пред 7 месеци
 • ДУНА ДОО
 • Активен до 20.02.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

 

Бараме динамични, лојални, енергични и вредни луѓе кои имаат желба постојано да учат, создаваат и нивниот просперитет го гледаат како дел од  адреналинската приказната во Дуна за работна позиција ПРОГРАМЕР

ОПИС:

Програмерот во ДУНА идентификува функционални и технички барања врз основа на комуникација со проект менаџерот. Работната позиција програмер опфаќа дизајн и архитектура на софтвер, сообрасност со дефиниран харвер и комуникација со имплементација заради за поддршка.

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Пишување код
 • Дизајн на софтвер
 • Анализа на податоци
 • Одржување

ОДГОВОРНОСТИ:

 • Навремено завршување на проекти;
 • Комплетна функционалност на испорачано решение кај краен корисник;
 • Брзо и прецизно решавање на кориснички барања доделени преку тикетинг систем;
 • контролирање и тестирање на функционалности;
 • Инсталација на пробна верзија
 • Откривање и корекција на неусогласеност
 • Инсталација на финална верзија
 • Да иницира нови идеи за развој на нови апликации
 • Да следи трендови во областа
 • Континуирано да се усовршува  и обучува во својата област со цел ефикасно и ефективно да одговори на поставените задачи;
 • Да обезбеди квалитет во работењето;
 • да работи во согласност со барањата на системот

КОМПЕТЕНЦИИ:

Програмерите мора да имаат практично техничко знање со талент за креативност и иновативност. Тие треба да бидат способни да работат во услови на висок притисок и да се придржуваат до строги рокови. Како тимски играч и да има одлични комуникациски вештини.

Основни вештини:

 • Одлично познавање на процесот на развој на софтвер и неговите технологии
 • Одлично познавање на програмески јазици, како .NET, #C SQL
 • Солидно искуство во развој на мобилни апликации и бизнис апликации
 • Одлично познавање на кориснички интерфејси
 • Одлично на HTML технологиите и веб-рамки
 • Искуство во создавањето и одржувањето на базата

Вашите кратки биографии ги очекуваме на konkurs@duna.mk со назнака Програмер

 

КЛИКНИ