Фармацевти и фармацевтски техничари

  • Објавен пред една недела
  • Субра ДООЕЛ
  • Активен до 26.07.2021
  • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
  • Локација: Скопје

SUBRA Аптеки е водечка фармацевтска компанија застапена низ цела Бугарија со 70 аптеки и одлично развиена интернет продавница.

Поради отворање на аптека во Скопје, ги објавуваме следните позиции:
- Дипломиран фармацевт - менаџер на аптека;
- Дипломиран фармацевт
- Фармацевтски техничари.


Ние бараме:
- Диплома за завршено соодветно образование;
- Помината практикантска работа не помалку од нормативно утврдената за позицијата;
- Валидна регистрација во соодветната организација;
- Високо ниво на професионалност;
- Фармацевтска и лична дисциплина;
- Вештини за тимска работа;
- Одговорност;
- Добра техничка подготовка;
- Познавањето странски јазик е предност.

Ние нудиме:
- Приклучување кон семејството СУБРА, кое брои над 800 специјалисти;
- Одлични услови и работна средина;
- Достојна плата;
- Шанса за бонус при добри резултати;
- Можност за кариерен развој;
- Обуки за производи и маркетинг на високо професионално ниво.

Доколку сте заинтересирани, Вашата биографија испратете ја на следната е-пошта:
[email protected] со назнака за која позиција аплицирате.
Огласот е отворен до 25.07.2021