Општ работник (бравар) за работа во производство на лифтови

  • Објавен пред 3 недели
  • ЛИФТТЕХ ДОО Скопје
  • Активен до 03.04.2024
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

ЛИФТТЕХ ДООЕЛ Скопје е реномирана компанија која се занимава со производство,монтажа и сервисирање на лифтови, товарни платформи, сервисни лифтови и автоплатформи.

Во моментов имаме потреба од:

1. Општ работник (бравар) за работа во производство на лифтови.

Потребни квалификации:

  • Конкурентна плата
  • Висината на почетната плата зависи од искуството на кандидатите за работа со браварски услуги, како и желбата и послетеноста на кандитатите.

Доколку сте заинтересирани вашето CV може да го испратите на мејл: [најави се за да го видиш е-маилот]   или контактирајте не на 072 277 057

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »