Акаунт менаџер за социјални медиуми

  • Објавен пред 4 дена
  • Еден на Еден
  • Активен до 21.04.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Еден на Eден маркетинг агенција вработува:

Акаунт менаџер за социјални медиуми 

Потребни квалификации:

  • Искуство во работење со социјални мрежи,
  • Искуство во раководење и координација на мал тим,
  • Способност за работа со кратки рокови,
  • Одлични комуникациски вештини,
  • Одлично познавање на англиски јазик.

Работното место вклучува можност за работење од дома.

Агенциско искуство не е неопходно.

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат кратка биографија на: [email protected] најдоцна до 15.04.2021.