Оператор во производство – ацетилен и полнилница

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПМКМ
 • Активен до 14.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За потребите на својот клиент - „ТГС Технички Гасови АД Скопје“, дел од групацијата SOL која една од најголемите Европски  компании во секторот на технички и медицински гасови, - ПМКМ објавува оглас за работната позиција:

 

                                               Оператор во производство – ацетилен и полнилница

 

Работните задачи вклучуваат:

 • Полнење на садови со компримирани технички и медицински гасови како и производство и полнење на садови со ацетилен.
 • Подготовка и ракување со машините и комплетната опрема за производство.
 • Изготвување на потребните документи.  
 • Постојано следење на производствениот процес и соодветно и навремено реагирање.
 • Складирање на наполнетите садови

 

 

Потребни квалификации:

 

 • Средна стручна спрема – техничка струка ќе се смета за предност
 • Основна компјутерска писменост
 • Ракување со виљушкар

 

Доколку сметате дека одговарате на горенаведениот опис, Вашето CV испратете го на e-маилот info@pmcm.guru, со назнака „За Оператор во производство“.

 

Краен рок за доставување на апликациите е 14.01.2018.

 

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

 

Јавувањето и контактирањето директно во фирмата ТГС Технички Гасови АД Скопје ќе се смета за прекршување на процесот на аплицирање и регрутација и може да ве дисквалификува од истиот.

КЛИКНИ