Електротехничар / Монтажер

 • Објавен пред една недела
 • Дивај Секјурити
 • Активен до 14.04.2021
 • Позиција: Електроника и телекомуникации
 • Локација: Скопје

Дивајс Секјурити Дооел Скопје поради проширување на тимот има потреба од електротехничар / монтажер на слабострујни инсталации ( Видео надзор, алармни системи, домофонија/видеофонија, компјутерски мрежи (бакарни или оптички мрежи) и сл.

Работно искуство: Не е задолжително (Ако има работно искуство се смета за предност)

Главни одговорности и задолженија :

 • Инсталација на Системи за безбедност
 • Изведба на телекомуникациска мрежа во објекти
 • Подготовка на инсталации кај краен корисник
 • Извештај за извршени активности

Способности :

 • Тимска работа
 • Самоиницијативност
 • Одговорност
 • Педантност и домакинско работење
 • Возачка дозвола Б категорија

Плата по договор

Доколку сте заинтересирани испратете Ваше CV на следнава е-mail адреса:
[email protected]
[email protected]