ПРЕТСТАВНИЦИ ПО ХОТЕЛИ - Полски јазик

Фибула Охрид има потреба од работници на следната работна позиција:

 

Претставници по хотели - 5 работни места

Потребни квалификации:

  • Средно образование,
  • Познавање на полски јазик.

 

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV на: fibulaohrid@t.mk

КЛИКНИ