Електротехничар

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Електротехничар во сектор Одржување

-        поврзување на новите машини на интерната електрична инсталација

-        периодични и превентивни прегледи и поправки на електричните и електронските уреди, но и на опремата за работа и нејзините составни делови

-        монтажа на електро-опрема на новите алати и поправка на изработените алати во алатницата или одржување

-        мерење, контролирање и определување на мерните единици на термо-регулаторите и термо-сондите

уредување на документацијата

КВАЛИФИКАЦИИ И СПОСОБНОСТИ

·       Завршено Средно Образование  (електро техничар, електричар);

·       Познавање на работа со компјутер;  Способност за работа во тим;

·       Самоиницијативност, лојалност,

·       Одговорност, ефективност,мотивираност, иницијативност;

·       Желба за едукација 

Работата бара носење заштитна опрема и исполнување рокови. Основна бруто плата 19.500 ден, плус додатоци за услови за работа и работа во смени.

​НУДИМЕ

​Топол оброк во фирмата, регрес на годишен одмор, награди и бонуси, Божиќен надоместок, платени трошоци за превоз до и од работа.

 

 

КЛИКНИ