Возачи за достава на готови производи

  • Објавен пред 7 месеци
  • Lactalis MK ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 14.02.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Lactalis MK ДООЕЛ Скопје:

Возачи за достава на готови производи

Lactalis MK Логистика ДООЕЛ има потреба од Возачи од Скопје, за достава на готови производи

Што очекуваме од вас:

- достава на готови производи до купувачите

- достава на документи

- точност, прецизност и внимателност при ракувањето со производите и возилото

Потребни услови:

- возачка дозвола C категорија

- ССС

- искуство во дистрибуција на производи, како и поседување на возачка картичка ќе се смета за предност

Што нудиме:

- редовни месечни примања

- бонуси и стимулации во зависност од реализираните таргети

- работа во позитивна и мотивирачка атмосфера

КЛИКНИ