БатоДивајн: Сметководител / Асистент за финансии

Водечката компанија во графичката индустрија Bato&Divajn објавува оглас за работната позиција:

 

Сметководител / Асистент за финансии

Потребни квалификации:

  • Завршено високо образование во соодветната област;
  • Mин 3 години претходно работно искуство на наведената позиција во областа на финансиско и материјално сметководство во производна компанија;
  • Искуство во подготовка и анализа на финансиски извештаи, книжења, трансфер и евиденција на финансиски средства и завршна годишна сметка;
  • Одлично познавање и активно работење со апликацииte од MS Office пакетот и сметководствени апликации;
  • Одлично познавање и aктивно користење на деловен англиски јазик (пишан и говорен);
  • Активно следење и познавање на актуелни промени, случувања и законски регулативи во областа на финансиите и сметководството;
  • Високо развиени аналитички и комуникациски способности;

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации, потребно е да достават (по пошта или e-mail) своја биографија (CV) и скорешна фотографија со назначување на позицијата за која аплицираат, најдоцна до 05.08.2017год. на:

 

Графички центар Bato & Divajn,

ул. Борис Трајковски бр.314, 1000 Скопје

e-mail: careers@batodivajn.com

www.batodivajn.com

КЛИКНИ