Ракувач на гребалица за асфалт  (VIRTGEN )

 • Објавен пред 12 месеци
 • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
 • Активен до 15.11.2017
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

ДГТ Жикол ДООЕЛ – Македонски бренд кој веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар  ги задоволува највисоките стандарди и квалитети, има потреба од нови лица за проширување на својот асфалтерски тим.

Ракувач на гребалица за асфалт  (VIRTGEN )   -  1 извршител

 

Потребни квалификации:

 • Висококвалификувани кандидати со претходно работно искуство.

 

Вашиот личен профил:

 • Одговорност и вредна личност,
 • Флексибилност, почитување на рокови,
 • Организираност и тимска работа,
 • Мотивираност и превземање на иницијатива.

 

Ние ќе ви понудиме:

 • Одлични услови за работа,
 • Следење на соодветни обуки,
 • Почитување и рамноправно однесување.

 

Доколу се сметате за личност кој ги исполнува бараните квалификации и сакате да бидете дел од нашата компанија доставете го вашето CV на: zikol@vrabotuvanje.com.mk , или контактирајте не на  телефон: 071 23 88 79

КЛИКНИ