Работници за склопување на производи од метал

За компанијата: Компанијата ОзонАир е докажан глобален партнер и соработник на многу компании во Македонија како и целиот свет. Главниот фокус е модерен дизајн и технологијата што се применува во производството на единици... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • ОЗОН
  • Активен до 04.04.2024
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/3091-212
  • Веб: www.ozonair.info
  • Facebook: ozonair.info

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »