Келнер/ка

Потребни квалификации:

- Завршено средно образование;

- Претходно работно искуство на ваква позиција ќе се смета за предност;

- Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност;

- Поминати обуки за келнер ќе се сметаат за предност.

Профил на личност:

- Тимска работа и професионален однос кон клиенти;

- Лојалност, чесност, одговорност;  

- Вредни, организирани и педантни.

 

Локација: Општина Аеродром, Скопје

Како да аплицирате:

Побарајте не на 079 410 158 за да закажете интервју за работа или за да добиете повеќе информации во врска со работната позиција.

 

.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »