Електроинсталатер / електричар / електромонтер

  • Објавен пред 2 недели
  • Елтра
  • Активен до 03.03.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Потребно е лице од електро струка

Потребни квалификации

  • средна стручна спрема (трет или четврт степен)
  • без работно искуство
  • возачка дозвола од минимум Б категорија

Опис на работа

  • електроинсталации во индустрија и градежна индустрија,
  • електромонтажни работи

Заинтересираните лица кои ги исполнуваат бараните услови да достават CV на [email protected]