Келнери/ки, шанкер/ки

  • Објавен на 5.2019
  • ЛИИВ БИСЕРА
  • Активен до 18.05.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Ресторан Бисера Ив има потреба од келнери/ки и шанкер/ки со работно искуство.

Информации на телефон 075 276 555

КЛИКНИ