Келнер

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Ресторан на бензинска пумпа Интер- Оил во н.Маџари има потреба од вработување Келнер и Шанкер.

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите се:

  • Завршено средно образование;
  • Со и без работно искуство.

Износот на почетна месечна плата од 20.000 денари 

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот] .