Административна работа/рецепција

Плата 18.000 ден.

  • Објавен пред една недела
  • Аура Бизнис Центар
  • Активен до 27.05.2022
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Оглас за работа

Аура Бизнис Центар
Бул.Партизански Одреди 14/1 , Скопје/Центар

Административна работа/Рецепција


Работни обврски:


-Прием на странки
-Административно водење на документи за Заедница на Сопственици
-Извештаи за работа
-Тековно адмистрирање на обврските на Заедницата на Сопственици
-Комуникација со клиенти и сопственици на деловен и станбен простор
-Останати административни и тековни обврски

Квалификации:
-Завршено високо образование
-Претходно искуство со административни работи и работа со клиенти
-Комуникативна личност
-самоиницијативност и спосовност за работа во тим
-познавање на англиски јазик
-познавање Ms Office (word и excel)

Нудиме:
Одлични услови за работа
работно време: 09:00-17:00
Нето плата: 18.000 денари

CV да се испрати на следните e-mail адреси:

[email protected]

[email protected]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »